Gruvarbetarna i Chile...





Någon som själv verkar ha suttit instängd i en gruva i några månader :-)

Mål

Shit vad effektiv jag är idag. Jag läste precis igenom hela den här bloggen och hamnade på mina mål för 2010. Inlägget skrev jag den 4/1 och då var mina mål följande:

Mål för 2010:

  • Ta min examen - check
  • Få ett jobb - check
  • Köpa ett hus - halv check
  • En frisk och mindre fet kropp - halv check, kan hinna bli check tills årsskiftet.

Nu är det visserligen bara oktober och jag hade en extrem svacka maj-augusti så de månaderna räknas inte. MEN jag har tagit min examen, jag har fått ett fast jobb, vi har fått lånelöfte och budat på hus men inte fått något än. Jag gick även ner 15 kilo i våras och började må riktigt bra igen. Men så kom den där svackan som jag nämnde och jag gick upp typ 5 kilo igen men det är på gång att lösa sig igen.

SÅ, fan vad jag är BRA!

Undrar vad man ska sätta upp för mål för 2011 nu då. Tur att jag har tid att tänka på det....


Oj.

Haha, oj, det har hänt något konstigt med min bloggdesign. Sådär ska den ju inte se ut, haha. Jag ska försöka fixa det på något sätt.

Lång paus

Ja jag vet, jag har haft en lång paus. Jag har inte haft tid/lust/ork/energi/osv att logga in här och skriva en massa cachy saker men jag börjar bli sugen igen. Dessutom har jag emellanåt ganska mycket dötid på jobbet då jag faktiskt kan sitta här och filosofera så jag tror jag ska göra det. Det har hänt massor sedan sist, mest jobbiga saker men det mest är okej igen. Eller alltså, det har uppkommit en massa nya saker under tiden som saker inte har varit okej och det är sånt som man måste ta itu med. Nu. Men jag jobbar på det och det kanske kommer hamna här en dag. Men inte allt och inte nu.

Men jag återkommer J

Ah och eftersom jag avslutade min förra bloggperiod med att lägga upp en bild på mina skor så kan jag säga att jag hatar och älskar converse. De där röda skorna hade jag på ett reggeabröllop som jag var på i somras. Det skulle vara på en gård någonstans utanför Uppsala och vår väldigt fina men förvirrade vän T var den enda som hade läst vägbeskrivningen dit. Jag minns inte exakt hur det gick till men vi åkte åt helvete för långt och vi fick gå i typ 2 timmar för att komma rätt. Jag har blåsor över precis alla mina tår och precis under nagelbanden efter det. Riktigt illa. Så jag lägger ner conversgrejen - igen. Det är sjukt snygga skor men jag håller mig till skateskor, snyggast och skönast.


Vem är jag?


Namn: Ditt namn
Ålder: Din ålder
Civilstatus: Singel?
Bor: Din stad
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
 Annonser