Min mössa

Jo, min lärare gav mig ju nyligen en komplimang för min gamla mössa. Jag har haft den i tre år men jag har nog aldrig hört någon säga om den tidigare. Jag älskar den dock. Men så igår när jag var och tränade så var det ett gäng tanter som blev helt exalterade när jag kom in :"Ååååååh, vilken snygg mössa", "Är det en såndär...Såndär... Os-mössa?" Aha, där har vi det. Det är därför jag plötsligt får komplimanger för min mössa. Min är visserligen vit/ brun/turkos istället för vit/svart/gul/blå som OS-mössan är men jag fattar att folk ser en viss likhet ja.... Men min är snyggare.

Min mössa





Os-mössan

Köp inte en massa bananer och tomater då...

”Jag kan inte sluta äta i sömnen”

Jag äter bananer och tomater. Ibland upp till ett kilo samma natt, säger han.



Men måste ni ha universums största fruktskål hemma då? 
ARTIKEL

Ok, snyggt, snygg mössa.

Just det. Uppgiften som jag nämnde här - jag gjorde den och fick tillbaka den förra veckan med ett stort "OK!" på. Dessutom hade hon skrivit "Snyggt!!!" inom parantes. Jag är en fucking naturbegåvning (-inte, jag kan bara göra snygga diagram i photoshop och uppgiften var simpel när jag väl fattade den). Och när jag fick den i handen så fick jag även en komplimang för min mössa. Ha, she loves me.... ;-) Hoppas hon är lika snäll mot mig när hon rättar tentan jag ska göra för henne imorgon för jag är helt lost. Måste plugga lite till innan CSI och Boston tea party.

Mat och middagsfrid

Mat! det var jättegott, precis vad jag var sugen på idag.

 

Från och med idag kommer vi faktiskt få mat från middagsfrid varannan vecka. Ska bli kul att testa och jag tror att det kommer bli väldigt skönt att slippa stressen att alltid behöva komma på vad man ska göra till mat och hitta på nya saker. Får seom jag hinner laga maten därifrån till ikväll, de kommer mellan 17 och 22 så risken är att jag får hitta på något eget ikväll...


Blev ingen tenta

Det blev ingen tenta idag. Det var fel tenta. Vilket jävla skit... Såhär var det; Jag gick en fristående kurs som bestod av tre delkurser. Hela kursen heter Juridisk översiktskurs och socialrätt. Den första var Jöken, dvs juridisk översiktskurs på 15 poäng, den gjorde jag i höstas och klarade. Den tentan skulle vara den tuffaste på hela kursen. Sedan var det socialrätt på 7,5 poäng och den "klarade alla" Jag kände mig stensäker och lämnade även tentasalen helt säker på att jag hade klarat den. Sedan hade vi en presentation av ett fake-case på 7,5 och den klarade jag också. Sedan fick jag alltså tillbaka socialrättstentan med ett fult "U" på. Hemskt. I alla fall, jag ville ha det här överstökat så jag har uppdaterat tentaservicesidan flera gånger i veckan för att få reda på när omtentan är. Så dök det upp en som hette JökenO, Socialrätt. Jag ringde till expeditionen och frågade om det även gällde omtentor och det sa hon att det gjorde. Vi jämförde även kurskoden och det stämde. Så jag anmälde mig. Så när jag kom dit idag insåg jag ganska snabbt att jag inte kände igen någon. Skönt visserligen för då skulle ingen känna igen mig och se att jag hade kuggat på tentan men samtidigt lite knäckande att BARA jag hade kuggat i min klass. Men så var det inte riktigt. Tentorna delades ut och så fort jag började bläddra i häftet så insåg jag att det var en Jöken-tenta. Jag haffade en av tentavakterna och sa att jag hade fått fel tenta (det är ofta man tentar ihop med andra kurser) men enligt hens så fanns det bara en. Jag berättade att jag redan har gjort den här tentan och fått godkänt på den. Då fick jag gå ut och ringa till ansvarig lärare som informerade mig om samma sak, det sjuka var bara att jag inte ens ska kunna anmäla mig till en tenta som jag redan är godkänd på så ingen fattar hur det här har gått till. Omtentan till socialrätten går om nästan 4 veckor så det var bara att packa ihop och gå - trodde jag. Tydligen så tyckte stasivakterna att 40-minutersregeln (ingen får gå förrän efter 40 minuter från en tenta, inte ens gå på toa) gällde även i det här fallet så jag fick sitta där och glo i 35 minuter bara för att rätt skulle vara rätt...

All ångest i morse för det här alltså. Kul. Nu är jag hemma och har pluggat till tentan som jag ska ha imorgon - för den vet jag att jag ska ha ;-) Pratade med läraren senast i torsdag ;-)

Nu ska jag käka lunch. Har blandat 50 gram dinkelpasta, 50 gram ugnsbakad lax, 50 gram avokado och några soltorkade tomater och det ser så himla gott ut så jag ska ta en bild så ni får se ;)

In genom näsan, ut genom munnen...

Om en timme ska jag göra min första omtenta på en salstenta. Det är helt sjukt för när jag skrev den här tentan (som var min SISTA innan examen) så kändes det så himla bra och jag var helt säker på att jag hade klarat den efteråt. När jag fick tillbaka den så insåg jag att jag allt jag hade skrivit var rätt men jag hade inte utvecklat svaren tillräckligt. Just nu värker det i magen, det kryper under huden på mig och mår så fruktansvärt illa. Jag är inte nervös för tentan, jag känner mig lika säker på det här ämnet som förra gången för jag vet att jag kan det här. Det jag har ångest för är att det är en omtenta på två olika tentor. En massa blåsta människor som inte kan klara av en simpel tenta samlas i samma sal - och jag är en av dem. Det är en helt vidrig känsla. Det är nästan så att jag vill sätta en skylt på ryggen där det står att " jag är inte dum, jag kan det här, jag utvecklade bara inte mina svar tillräckligt". Alla som gick i min klass och jämt påpekade hur bra jag var på det här ämnet, nu kommer alla veta att jag inte var det. Eller de kommer tro det. Hade jag fått ta på mig peruk och stora glasögon för att ingen skulle känna igen mig så hade jag gjort det för fy fan vilken hemsk känsla det här är. Imorgon har jag en salstenta till men det är i ett ämne som jag inte alls är bra på och som jag tycker är skittråkigt. Då hade det varit lättare att misslyckas. Inte lika pinsamt som i ett ämne som jag gillar och är bra på.



Andas...


It's alright...

Det har väl varit sådär så det känns inte som något att dela med sig av sådär till vem som helst. Det är bättre nu tror jag. Jag kan inte säga varför. Men jag känner mig mindre irriterad, jag känner att jag vill unna mig själv att må bra. När jag har tränat känns det bra igen, det känns inte som att jag är helt slut och aldrig mer ska träna. Det är mycket i mitt huvud som måste ordnas till innan det här löser sig men jag tror inte att det går åt fel håll. Nu vill jag ha jobb, jag förstår inte vad jag gör för fel. Jag har bra meriter, jag har en bred utbildning och jag tycker att jag har ett förbannat bra CV, ändå kommer jag inte ens till intervju. Det hade varit intressant att veta vad jag gör för fel. Jag vill ha ett jobb där jag behövs. Jag vill bli uppskattad för det jag gör och jag vill göra nytta. Så är det inte när man pluggar. Man kämpar som en jävla idiot för att lämna in ett arbete. Sedan sitter man i tre veckor med världens ångest över vad resultatet ska bli. Sedan får man tillbaka sin pappersbunt med ett G eller VG på. Inget mer. Jag lägger ner timmar på att göra ett bra arbete och allt jag får tillbaka är en eller två bokstäver för man får sällan veta vad som var bra och vad som kunde göras bättre. Man får lite poäng i LADOK också men vad spelar det för roll när de ändå inte tar en någonstans? Det är inte speciellt tacksamt att plugga om man säger så. Då får man tänka utanför ramarna och framåt och jag är ganska less på det nu. Nu vill jag ha något konkret, något jag kan brinna för. Nästa vecka har jag två salstentor efter varandra. Jippie.

Vem är jag?


Namn: Ditt namn
Ålder: Din ålder
Civilstatus: Singel?
Bor: Din stad
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
 Annonser