Inte sant.

Det med pannkakorna är förövrigt inte sant för de var lediga igår. Tilly var sjuk och Lia var på introduktion på skolan som hon ska börja på i höst. Lia ska sluta på dagis och börja i förskoleklass. Hon ska gå på en friskola med öppna ytor så hon kommer få springa på alla klasser upp till nian hela dagarna. Shit vad tuff och härdad hon kommer bli ;-) Skitbra skola förövrigt. Bra ideologi och eleverna verkar skitcoola. Inga Kissie-kopior så långt ögonen kunde nå. Dessutom gick lärarna runt i haremsbyxor och slitna jeans och såg inte alls stroppiga och torra ut. Perfekt.

Jaaaaa, de följer såklart läroplanen och är inte hokuspokus dvs Waldorfpedagogik ;-).  Visste ni förresten att Waldorfpedagogik kom till av en idé från en dröm efter en syratripp. Bara en sån sak.

Nu måste jag tömma diskmaskinen. Tilly står här och säger att den är klar och att jag måste sätta upp grejerna i skåpen. Det är hon som har byxorna i den här familjen.

Mäh.

Är hemma med sjuka barn och tänker för ovanlighetens skull göra pannkakor. Jag är alltså skitdålig på att göra pannkakor och dessutom är det mer efterrätt än mat så. Ja, i alla fall:

Jag: Lia och Tilly, vi ska äta lunch! Jag har gjort pannkakor! *väntar på hurrarop*

Tilly: Amen, inte idag IGEN, det fick vi igår på dagis!





Mäh.

Vem är jag?


Namn: Ditt namn
Ålder: Din ålder
Civilstatus: Singel?
Bor: Din stad
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
 Annonser